четверг, 10 декабря 2015 г.


Шановні колеги !!!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Формування національно-патріотичних компетентностей учнів на уроках української мови та літератури», яка відбудеться  
14-18 грудня 2015 року.

Напрями роботи:
1.    Уроки української мови як засіб формування національно-патріотичних почуттів школярів.
2. Впровадження ідей національно-патріотичного виховання учнів на уроках української літератури.
3. Уроки літератури рідного краю як важлива складова у формуванні національно-патріотичних компетентностей учнів сучасної школи.

4. Позакласна діяльність вчителя-словесника: національно-патріотичні цінності у контексті розвитку духовного потенціалу учнів. 

Просимо опрацювати матеріали інтернет-конференції та долучитися до обговорення питань, висвітлених у поданих статтях. 

6 комментариев:

  1. Дякую організаторам за чудову ідею організувати подібну конференцію. Вкрай важливо сьогодні серйозно поставитись до формування національно-патріотичних почуттів молоді. Дякую учасникам за цікаві роботи!

    ОтветитьУдалить
  2. Пророблена величезна робота по підготовці, організації і проведенні такої цікавої теми і вдало підібраної форми роботи. Дуже цікаві матеріали, примушують багато про що задуматись в плані виховання підростаючого покоління. Шановна Наталіє Василівно, колеги! Ви молодці! Валичезне спасибі! Нам потрібно підтримувати ідеї національно-патріотичного виховання, адже це наше майбутнє. Можливо, тоді саме завдяки цьому ми зможемо побудавати в Україні справжнє розвинене євроаейське суспільство! Ще раз висловлюю слова вдячності за пророблену роботу!

    ОтветитьУдалить
  3. Конференція з питань національно-патріотичного виховання школярів зацікавила актуальністю поставлених проблем, пошуками їхнього вирішення. Дякую організаторам зібрання за змістовність та можливість отримати інформацію з питань, що були у центрі уваги.

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  5. Формування патріотичних переконань молодого покоління - дуже актуальний аспект у вихованні особистості. Основою, канвою духовності В.Сухомлинський вважає моральність, громадянську позицію кожного у суспільстві. сьогодні треба пам'ятати слова В.О.Сухомлинського "Живи так, щоб твоя серцевина була здоровою, чистою, сильною".
    Дякую за змістовність конференції та приєднуюсь до висловлених думок колег.
    Л.М.Петрученко

    ОтветитьУдалить
  6. Дуже важлива тема інтернет-конференції. Національно-патріотичний напрямок виховання молоді - один із найважливіших, особливо сьогодні,коли Україна виборює незалежність, захищає свою цілісність, і на варті стоять наші найкращі українці. Підростаюче покоління має зростати, формуючи власне почуття національної свідомості та національної гідності.

    ОтветитьУдалить